Kariera

Zestaw grzanek z wariacjami z gotowanego kurczaka na zimno i świeżych jarzyn

Przyrządzanie:
  • Mięso ugotowanego kurczaka kroimy na niewielkie, ale dość grube kawałki. Większe jarzyny dzielimy na części, które swobodnie zmieszczą się na grzance.

  • Świeżą bagietkę skośnie kroimy i robimy grzanki. Układamy na nich przygotowane mięso i jarzyny.


Podawanie:

Podajemy natychmiast.

  • - gotowanego kurczaka (¼ )
  • - pomidor
  • - zielone i czarne oliwki
  • - mieszanka sałat
  • - dymka
  • - różne sezonowe jarzyny
test
Prześlij znajomemu »   |   Drukuj »
System GDA
Prawidłowe odżywianie jest jednym z warunków zachowania dobrego stanu zdrowia....
Napisz do nas
Masz pytania dotyczące oferty produktowej lub funkcjonowania firmy Roldrob S.A.?

Wyślij formularz zapytania!